Travailler chez PEO

PEO aspire à être un employeur attrayant. Nous recherchons des personnalités qui s’intègrent dans notre culture, qui aiment travailler chez PEO et des personnes qui aiment exceller dans une petite équipe soudée pour nos clients et partenaires-fournisseurs.

Voulez-vous rejoindre notre équipe ?

Un environnement de travail et d’apprentissage stimulant, pour des collaborateurs intrinsèquement motivés, où plaisir et résultats vont de pair.

Témoignages de nos employés sur PEO

Zorgzaam en zorgen voor, zijn voor mij begrippen waarmee ik sinds mijn opleiding als verpleegkundige mee te maken heb; ook van toepassing op mijn werk als Business Development Director bij PEO Medical. Door de jaren heen heeft de klant voor mij altijd op de voorgrond gestaan. Ik hoop ook dat wij elkaar snel weer mogen ontmoeten zodat wij gezamenlijk met u kunnen nadenken over de mogelijke vragen en wensen die zijn blijven liggen in de COVID periode. Tot gauw!

Alexander_square_PEO-Medical
Alexander Beens
Business Development Director

As a physicist and application specialist it is especially important for me to continue to evolve and constantly enrich my knowledge. At PEO this is something that is provided generously, with conferences, continuous training and support in further education, in order to provide the best possible services and knowledge to our customers. Last but not least, experiencing the continuous developments of PEO and the team makes me happy and proud to be a part of it.

Effie Fokianou
Physicist / Application Specialist

(Sept/jan 2022) Als stagiair bij PEO kan ik zeggen dat het de perfecte leeromgeving is om ervaring in het bedrijfsleven op te doen. Tijdens mijn stage heb ik de data in het systeem geoptimaliseerd en waardevolle data toegevoegd, hierdoor kan PEO haar klanten beter van dienst zijn. Met PEO blijf ik graag in contact!

Jurrian_testimonial_stagiair_PEO-b-v_v1
Jurrian de Boer
Ondernemerschap en retailmanagement (Stagiair)

(Feb/aug 2021) Gedurende mijn afstudeertraject heb ik onderzoek gedaan naar het optimaliseren van de informatievoorziening ter ondersteuning van strategische bedrijfsbeslissingen. Bij PEO heb ik de vrijheid gekregen om met zowel interne stakeholders als externe partijen samen te werken en tot een uitvoerbaar plan te komen. PEO is een energiek bedrijf, met leuke en gepassioneerde mensen, die altijd klaarstaan om te helpen. Ik heb hier enorm veel kennis en vaardigheden opgedaan, die ik de rest van mijn carrière zal gebruiken. Tevens heb ik twee maanden langer bij PEO gewerkt onder contract.

Kas-Kniesmeijer_PEO-b-v-Stagiair_v1
Kas Kniesmeijer
Bedrijfskunde (Stagiair)

(Sept/jan 2022) Ik ben aan het werk gegaan met het optimaliseren van de sales en lead generatie. Bij PEO heb ik geleerd zelfstandig te werken en weet ik ook mijn verantwoordelijkheden te nemen. Bij PEO zijn de lijntjes met het team kort. Dat maakte het samenwerken erg prettig. Verder kreeg ik de vrijheid om mijzelf te ontwikkelen en veel over het vakgebied te leren.

Lars_testimonial_Stagiair_PEO-b-v_v1
Lars Haarlemmers
Commerciële economie (Stagiair)

Sinds kort Business Development Manager, nooit geweten hoe veelzijdig de toepassingen van Radiation en Detection technologie zijn.

Van warehouse beveiliging tot stralingsmeeting in pompinstallaties, wellicht hebben we ook een toepassing voor jouw vraagstuk of bedrijf.

Martijn van Nek
Business Development Manager

(Feb/jul 2021) Tijdens mijn afstudeerstage bij PEO kreeg ik alle ruimte om te werken aan mijn opdracht. Als ik ergens tegenaan liep stond er altijd een collega voor mij klaar om mij verder te helpen. Een stage bij PEO biedt veel uitdaging, maar het is vooral een bedrijf met een prettige werksfeer.

Pepijn_Stagiair_trainee_PEO_2021_v1_hq
Pepijn Fiselier
Commerciële economie (Stagiair)

(Feb/jul 2021) Mijn afstudeerstage bij PEO was een ontzettend leerzame periode. Zo heb ik niet alleen meer geleerd over de veelzijdigheid van x-ray security scanners maar ook over het doen van (markt)onderzoek, het bedrijfsleven en wat daarbij komt kijken. Het is een fijne werkomgeving en er hangt een fijne sfeer, met mensen die altijd bereid zijn om vragen te beantwoorden.

Shareen-van-Lare_PEO-Detection-Intern_stagiaire_2021_Bedrijfskunde_BBA
Shareen van Lare
BBA (stagiaire)

2022 is voor mij goed begonnen met een uitdagende functie als Field Service Engineer bij PEO. Mijn collega’s hebben mij hartelijk ontvangen, ze zijn behulpzaam en prettig om mee samen te werken. Ik leer elke dag nieuwe dingen en mijn werk is heel afwisselend. Samen met mijn collega’s wil ik ervoor zorgen dat klanten van PEO tevreden zijn met onze service.

Yilmaz Aydogan
Field Service Engineer

Candidature spontannée

Vous pensez avoir la personnalité qui correspond à notre culture et souhaitez exceller dans une petite équipe en étroite collaboration avec nos clients et partenaires? Et êtes-vous motivé par notre discours ?

Nous nous réjouissons de recevoir votre candidature.